Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens uw diner per tafel enkele mysterieuze moorden gaat oplossen. Het 18e-eeuwse (pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (een adellijke familie, hooggeplaatste gasten en bedienend personeel) worden u voorgeschoteld. De acteurs zitten sterk in hun rol, zodat u gaandeweg vergeet dat het slechts om een spel gaat.

Na een luidkeelse verwelkoming door de kamerheer ontspint het intrige zich en al snel valt het eerste slachtoffer: moord!

 

Speuren tijdens het diner

Het theater speelt zich af rond en aan de tafels. Daarom is dit diner niet alleen bestemd voor uw extraverte speurneuzen die zich direct willen mengen in het spel. Ook uw beschouwende gasten, die liever van een afstandje willen genieten van deze wonderlijke avond, kunnen hun hart ophalen aan dit schouwspel.
 
De activiteit is o.a. geschikt ter gelegenheid van:

  • Personeelsuitje
  • Kennismakingsdiner
  • Familiefeest
  • Jubileumviering
  • Teambuilding

team30-vermaak70Aantal deelnemers: 20-200
Duur: 3 – 3,5 uur
Teambuilding 30% – Vermaak 70%
Prijs: € 950,00 + € 25,00 per deelnemer
 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende optie of offerte.

“Namens enkele mannelijke collega’s doen wij de hartelijke groeten aan de charmante kok. En de vrouwelijke gasten zijn nog steeds niet uitgepraat over de Markies.”
Remco Zuidgeest, In-pact

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons