Hoe laat beginnen de activiteiten eigenlijk?

U kunt zelf aangeven hoe laat u de activiteiten zou willen laten beginnen en eindigen. Siri kan u daarin wel adviseren om zo tot een perfecte tijdsplanning van de dag/avond te komen. In goed overleg is alles mogelijk!

Hoe lang van tevoren moeten wij boeken?

In het verleden is gebleken dat zelfs in het uiterste geval Siri binnen 24 uur een activiteit op de rails kan krijgen, maar ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstellingen te voorkomen vanwege volgeboekte dagen (zeker in de maanden mei, juni, september en oktober). In geval van interesse in Siri’s Groepsactiviteiten, adviseren wij u om een optie te plaatsen op de door u gewenste datum.
Deze optie is geheel vrijblijvend en blijft geldig tot wij van u een definitieve keuze hebben ontvangen. Indien wij een andere aanvraag krijgen voor dezelfde datum, dan zullen wij eerst contact met u opnemen, alvorens wij overgaan tot het plaatsen van een optie voor de andere groep.

In de prijslijst zijn twee prijzen genoemd, welke moet ik hanteren?

Siri’s prijzen zijn opgebouwd uit een vast prijsdeel plus een prijs per persoon. U hanteert dus beide prijzen.
Voorbeeld: u wilt met 50 personen Siri’s Murder Mystery boeken. De prijs is dan: 50 personen x € 25,00 + € 900,00 = € 2.150,00 exclusief BTW, food & beverage, reiskosten en overige horecakosten.

Moeten wij zelf de locatie en catering regelen of doet Siri dat?

U kunt zelf de locatie en catering regelen, maar u kunt ook alle zaken betreffende horeca en/of vervoer door Siri laten regelen, zodat Siri u een compleet totaalpakket levert en u zelf geen kopzorgen meer heeft.
Siri rekent € 150,00 exclusief BTW voor de organisatie van de gewenste locatie.

Waar vinden de activiteiten van Siri plaats?

Voor alle activiteiten is Siri een “reizend circus”, dat altijd naar de door u gewenste locatie/regio toekomt! In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd met vele horecagelegenheden door heel Nederland. Wij kunnen u dan ook prima adviseren in het vinden van de passende locatie die in samenwerking met Siri, en u natuurlijk, de perfecte combinatie vormt voor een uniek dagje uit.
Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een locatie aan te dragen. In overleg met Siri wordt er dan bekeken of de locatie geschikt is voor de uitvoering van Siri’s Groepsactiviteiten. In goed overleg is alles mogelijk!

Wat zijn de kosten als de groep kleiner is dan het minimum aantal deelnemers?

Het minimum aantal deelnemers, dat in de prijslijst vermeld is, betreft geen fysiek minimum, maar het aantal deelnemers dat minimaal in rekening zal worden gebracht.
Indien u dus met 15 personen Siri’s Murder Mystery zou willen boeken, dan zullen er minimaal 20 personen in rekening worden gebracht, aangezien dit het gestelde minimum is voor deze activiteit.

Wij zijn maar met 5 personen, heeft Siri ook inschrijfavonden?

Helaas, Siri organiseert geen inschrijfavonden. Wij organiseren al onze activiteiten voor besloten groepen vanaf 10 personen.

Zijn de prijzen zoals genoemd in de prijslijst inclusief eten en drinken?

Nee, de prijzen vernoemd in de prijslijst zijn exclusief eten en drinken, 21% BTW, reiskosten en overige locatiekosten

 

Heeft u een andere vraag? Wilt u aanvullende informatie?
Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons