Welkom. Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Siri Groepsactiviteiten.

Siri is uw ideale partner voor vermakelijke zaken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van creatieve activiteiten.

Puur vermaak en teambuilding

Onze producten zijn vermakelijk, ontspannend en prima geschikt voor teambuilding. Ze versterken de samenwerking en spreken de creativiteit en het oplossingsvermogen van uw gasten aan. Teams en organisaties leren hiermee een nieuwe kant van elkaar kennen op een speelse, ongedwongen manier met vooral veel humor.

Voor elk wat wils

Extraverte gasten die in volle glorie actief meegaan in het spel zullen het bij ons prima naar hun zin hebben. Ook de introverte gasten die wat meer op de achtergrond willen blijven om te genieten van de dag worden op hun wenken bediend. En natuurlijk iedereen die daartussen zit.

Theater

Ons wondermiddel om dit te bereiken is (improvisatie)theater. Hiervoor hebben we enthousiaste, ervaren en gedreven acteurs en actrices in dienst. Zij vormen de professionele begeleiding tijdens uw evenement om u van tips en trucs te voorzien voor het beste resultaat.

Op maat gemaakt

De producten die wij aanbieden hebben hun succes in de loop der jaren bewezen. Bent u echter op zoek naar net even iets anders, heeft u een element dat u graag wilt toevoegen aan een van onze activiteiten of zoekt u nog naar de ideale combinatie? Wij denken graag met u mee voor een op maat gemaakt product dat volledig past bij uw wensen.

Evenement op uw eigen locatie

Siri’s producten zijn in de meeste gevallen geschikt voor uitvoering op uw (bedrijfs)locatie. Daardoor kan uw evenement buiten de werkkostenregeling (WKR) vallen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Met veel plezier verenigen wij het nuttige met het aangename in onze evenementen.
We hopen u snel te mogen ontmoeten!

Show Buttons
Hide Buttons