Juten Rotterdam

U kent ze vast wel, die politieseries van televisie. Een spannend plot, rechercheurs die met de nodige onderlinge frictie op pad gaan, een paar fraaie actiescenes en natuurlijk wordt aan het eind de slechterik ingerekend. Ook in Rotterdam werd een dergelijke serie opgenomen, met het nodige commentaar op locaties en het gebruikte dialect.
Onder het mom ‘Beter dan het origineel’ is het  daarom nu de beurt aan u! Uw gezelschap wordt in teams van 10 personen ingedeeld en gaat aan de slag als onafhankelijke film crews.
U filmt zelf, legt zelf het geluid vast, zorgt zelf voor de regie en speelt natuurlijk zelf de sterren van de hemel.  Gedurende de dag zijn er professionele begeleiders van Siri aanwezig, die de teams op deskundige wijze bijstaan waar nodig.

Siri verzorgt het script en de begeleiding

Om u op weg te helpen levert Siri u een script (een parodie op de alom bekende politieseries, met het bijbehorende onvervalste accent). Het plot bevat onder meer een drugsbaron, morrende chef en forensisch experts. U bent bewapend met videocamera, script, plattegrond en diverse ‘filmcrew’ benodigdheden. Dan gaat u buiten scenes opnemen in de directe nabijheid van de startlocatie. Een aantal van deze locatiepunten is al vastgelegd, daarnaast kiezen de teams zelf ook een aantal opnameplekken uit.
Het staat de teams vrij hoe ze de scenes opnemen, voorzien van suggesties en technische tips van onze begeleiders. Uiteindelijk leidt een en ander tot een heuse aflevering van een politieserie! Creatieve vrijheid wordt hierbij door Siri’s jury uiteraard zeer op prijs gesteld …

And the Oscar goes to…

Ongetwijfeld zullen er nieuwe sterren opstaan en ons versteld doen staan van hun prestaties; bijvoorbeeld een nieuwe Daniel Craig, Angelina Jolie, Quentin Tarantino of Alex van Warmerdam! Tijdens de borrel worden alle werkstukken vertoond, terwijl een door uzelf en/of Siri samengestelde jury deze beoordelen. Aansluitend worden natuurlijk in stijl Oscars uitgereikt.
Wie zal er met dat felbegeerde gouden beeldje naar huis gaan?
Let op: zijn uw gasten niet helemaal overtuigd van hun accenten expertise? Dan kunt u er als extraatje voor kiezen om uw groep voorafgaand aan de opnames klaar te stomen met een snelcursus plat Rotterdams door een rasechte Bekende Rotterdammer.
Of, zo zijn we dan ook wel weer, is de rivaliteit wie het meest Rotterdams klinkt al losgebroken, dan kan onze BR-er ook als streng doch rechtvaardig jurylid bepalen wie die eervolle titel krijgt en op weergaloze wijze de filmpjes van Rotterdams commentaar voorzien.

Aantal deelnemers: 15-60
Duur: 3,5 uur
Teambuilding 60% – Vermaak 40%
Prijs: € 750,00 + € 25,00 per deelnemer
Optie stoomcursus ‘plat Rotterdams’ + € 7,50 per deelnemer

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende optie of offerte.

%d bloggers liken dit: