Video Commercial

Gedurende een unieke middag krijgen alle gasten de gelegenheid om zelf een reclamespotje van maximaal 5 minuten te maken met bijvoorbeeld een tevoren door de organisatie aangegeven thema.


Uw gasten worden in teams ingedeeld, die ieder als onafhankelijke “filmcrews” zullen opereren. Dat betekent dat ieder team de creativiteit volledig de vrije loop kan laten, en zelf een invulling verzint van het thema. Hierbij kan de nadruk op vele aspecten liggen; het leukst werkt het om de teams een niet al te krappe opdracht mee te geven, zodat men de aanwezige creativiteit binnen het team optimaal kan benutten.

Kostuums in overvloed

Behalve door het thema kunnen de teams zich ook laten inspireren door de grote hoeveelheid kostuums en attributen, die Siri op deze dag ter beschikking stelt. Het gaat hier om kostuums en attributen, die vele beelden uit verleden, heden en toekomst mogelijk maken: van Romeinse Centurion tot Sexy Nachtzuster, van Ma Flodder tot Paus en van Heidi tot Mr. Spock…
Hoewel het thema op zich een serieuze zaak kan zijn, voegen deze kostuums, attributen en schmink als vanzelf een stevige dosis humor aan de middag toe.

Motiverende begeleiding

Begeleiders van Siri staan de teams op deskundige wijze bij waar nodig. Toch zijn de teams in eerste instantie zelfstandig werkende units: alle aspecten van het filmen zijn namelijk in handen van de teamleden zelf. Ieder team schrijft zelf het script aan de hand van zogenaamde “storyboards”, zelf filmen en het geluid vastleggen, zelf regisseren, zelf een geschikte filmset creëren, zelf geschikte kostuums, attributen en schmink/make-up kiezen en uiteraard zelf de sterren van de hemel acteren!

And the oscar goes to…

Na afloop van de middag worden rond borreltijd alle werkstukken vertoond, terwijl een door u zelf samengestelde jury deze beoordeelt. Aansluitend wordt in stijl een Oscar uitgereikt voor de beste Video Commercial en wellicht nog een Oscar voor de Beste Acteerprestatie …

De activiteit is o.a. geschikt ter gelegenheid van:

  • Personeelsuitje
  • Thema lancering
  • Kickoff meeting
  • Jubileumviering
  • Teambuilding

Aantal deelnemers: 20-750
Duur: 3,5 uur
Teambuilding 60% – Vermaak 40% 
Prijs: € 1000,00 + € 25,00 per deelnemer

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende optie of offerte.

%d bloggers liken dit: